Remeha Tzerra

Remeha-Tzerra

Remeha Tzerra

Met de Tzerra zet Remeha opnieuw de standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen in modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid.

De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde en geproduceerde, Tzerra is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

De beste kwaliteit die u kunt krijgen!

De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en verbruik. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.

  • Vrijwel overal te plaatsen

Een groot voordeel van deze mooie CV ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. De Tzerra is zo klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in het hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

  • Anders en Beter!

Alle belangrijke technieken zijn geïntegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. Wanneer de Remeha Tzerra service nodig heeft, kan uw installateur deze door de eenvoudige modulaire opbouw snel oplossen. Een melding van de service kunt u ook aflezen op de iSense of qSense thermostaat.

  • Perfect geregeld met Remeha iSense of qSense

De slimme Remeha iSense-kamerthermostaat werkt naadloos samen met uw Tzerra cv ketel. De iSense biedt uitgebreide programmeermogelijkheden via handige, gebruiksvriendelijke scrollmenu’s. Er is ook een kleinere Remeha qSense-thermostaat, die u handmatig kunt bedienen. Zowel iSense als qSense krijgen via OpenTherm Smart Power stroom van de Tzerra en kan dus zonder batterijen gebruikt worden.

CBK CLS

  • Ruim 35 jaar ervaring als loodgieter
  • 24/7 bereikbaar voor Storing
  • Vakmanschap van hoge kwaliteit
Direct contact

072 743 0200

info@cbk-cls.nl

Meer informatie?
Bel direct naar 072 743 0200 of mail naar info@cbk-cls.nl