CV-ketels

De Beste CV Ketel kopen:

Bij CBK CLS ben je aan het juiste adres voor CV-ketels van topmerken zoals Remeha, Intergas en Vaillant. We werken al lange tijd met deze merken en kunnen uit ervaring zeggen dat ze de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Hieronder kun je onze aanbevolen CV-ketels bekijken.

Naast de aankoop van nieuwe ketels, kunnen wij ook de installatie voor je verzorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

“Vanuit onze ervaring werken we graag met betrouwbare merken zoals Remeha, Intergas en Vaillant, die we van harte aanbevelen. maar als jij een andere ketel op het oog hebt, staan we daar natuurlijk voor open. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we helpen je graag verder met jou keuze.

teasers cv wit 2664127 format 16 9@690@desktop
Intergas

De Intergas Xtreme cv-ketel is ontworpen voor de consument van nu. Woningen zijn energiezuiniger geworden en er worden hogere prestaties verwacht op het gebeid van warmwatercomfort. De Intergas Xtreme past perfect bij de wensen van deze tijd. Bij Intergas is techniek belangrijk om de gebruiker te voorzien van zorgeloze warmte en een comfortabele hoeveelheid warmwater. Dit is precies wat de Xtreme toestellen bieden

Intergas Xtreme
remeha logo

Remeha introduceert de Tzerra Ace-Matic, een revolutionaire cv-ketel met een elektronisch, zelf-instellend gas/luchtsysteem. Dat biedt gemak bij inbedrijfstelling, zekerheid van optimale instellingen en een gegarandeerd hoog blijvend rendement.

Met de Tzerra Ace-Matic zet Remeha een volgende stap in standaardisatie. Op deze manier werkt Remeha aan een range cv-ketels met herkenbare techniek en uitwisselbare onderdelen en accessoires.

Uiteraard heeft de Tzerra Ace-Matic haar eigen unieke eigenschappen. Zo zorgen extra slimmigheden en een ruime opzet voor een kortere installatietijd en goede toegankelijkheid voor het service-en. Dankzij de diepe modulatie is het toestel bij uitstek geschikt voor een koppeling met een hybride warmtepomp. Dit maakt de Tzerra Ace-Matic de meest complete cv-ketel in haar prijsklasse

remeha tzerra ace matic energielabel
Vaillant
Hr ketel ecoTEC plus

Hr-ketel ecoTEC plus

Slim verwarmen in een modern ontwerp

  • In top 3 best geteste cv-ketel door de Consumentenbond (december 2023)
  • Baanbrekende technologie past zich aan verschillende gaskwaliteiten aan
  • Zeer stil met modulatie 1:9 dankzij IoniDetect technologie
Hr ketel ecoTEC

Hr-ketel ecoTEC Exclusive

Geen compromis, alleen het allerbeste

  • Beste uit de test volgens de cosumentenbond (maart 2022)
  • Zeer stil, met hoge modulatie (tot 1:12) waardoor de ketel zeer energiezuinig werkt
  • Profiteer van de intelligente en toekomstbestendige IoniDetect technologie