Over ons

Over ons

100% Erkend en Zekerheid

Screenshot 2023-05-01 at 09.18.39

De Loodgieter van heel Noord-Holland

CBK CLS, uw specialist in Noord-Holland.

CBK CLS is opgericht in 2012 door ervaren loodgieter Cor Kluft. De naam CBK CLS staat voor: Cor en Brenda Kluft, Centrale verwarming, Loodgieters werkzaamheden en Sanitair.

In drie jaar tijd heeft CBK CLS zich ontpopt tot een goed, snel en krachtig werkend bedrijf. Dit door de positieve werksfeer, goede communicatie en de vele positieve reacties van voormalige klanten.

Onze diensten

  • Loodgieterswerk
  • Centrale verwarming
  • Dak-en zinkwerk
  • Rioolonderhoud
  • Dakgootreiniging
  • Afvoerontstopping

Historie

2012

Oprichting CBK CLS.

2013

Emiel Kluft (zoon) komt in het bedrijf.

2015

Uitbreiding van het team.

2016

Verhuizing naar het nieuwe pand in Broek op Langedijk.

Wij beschikken over drie bussen die dagelijks op pad zijn om u zo spoedig mogelijk te kunnen helpen. Het bedrijf is begonnen met een vestiging in Sint Pancras een klein dorp gelegen tussen Alkmaar en Heerhugowaard

Na vier jaar op dit adres te zijn gevestigd heeft C.B.K. CLS de grote stap gezet te verhuizen naar het industrie terrein van Broek op Langedijk. 
Voor een Loodgieter in Noord-Holland liggen wij nu vrij centraal om snel te kunnen reageren op alle klussen die wij gemeld krijgen in provincie. (van Den Helder tot Hilversum).

Samenwerkingpartners

Wij werken nauw samen met een elektriciën en een timmerman. Op deze manier kunnen wij veel werkzaamheden combineren wat het voor u als klant alleen maar gemakkelijker maakt. Door deze samenwerking kunnen wij ervoor zorgen dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk gepland worden.

WFL Elektro

Bekijk hier meer informatie: WFL Elektro
Bereikbaar op: 06 42 11 06 84