Hybride warmtepomp

Waarom een (hybride) warmtepomp

Het zal u niet ontgaan zijn, de gasprijzen stijgen met een razend tempo. Wilt u er toch lekker warm bijzitten zonder pijnlijke portemonnee? Dan is een hybride warmtepomp de oplossing! Bespaar tot €600,- per jaar op uw energierekening. Met een hybride warmtepomp naast uw cv-ketel bespaart u 60 tot 70% gas. 

Wij snappen dat een switch makkelijker gezegd is dan gedaan, neem daarom gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.

CBK CLS

  • Ruim 35 jaar ervaring als loodgieter
  • 24/7 bereikbaar voor Storing
  • Vakmanschap van hoge kwaliteit

Hoe werkt een Hybride Warmtepomp

Uw cv-ketel verbrand gas, terwijl de warmtepomp de warmte uit de buitenlucht gebruikt. Simpel gezegd, verwarmt de warmtepomp uw woning en zorgt de cv-ketel ervoor dat u lekker kunt genieten van een warme douche. Voor de verwarming van uw woning springt de cv-ketel alleen bij als het buiten echt koud is. Dit schakelen tussen de cv-ketel en de warmtepomp gaat automatisch. Daar hoeft u zelf verder niks voor te doen.

Bespaar zonder dat u hoeft te verbouwen​

Wist u dat een Hybride Warmtepomp een duurzame manier van verwarmen is zonder dat u hoeft te verbouwen? De hybride warmtepomp is een ideale oplossing zonder dat u uw huis moet issoleren. De bestaande radiatoren hoeven niet vervangen of verplaatst te worden. De warmtepomp wordt naast de cv-ketel geplaatst en het leidingwerk verbindt ze met elkaar. De buitenunit wordt verbonden met de binnenunit.

 

Direct besparen op energie

De gasprijs stijgt het dak door. De prijs voor stroom stijgt gelukkig minder hard. De kosten voor gas liggen nu al 25% hoger dan 5 jaar geleden. Naar verwachting blijft de gasprijs de komende jaren ook harder stijgen dan de stroomprijs. Afhankelijk van uw woning en het gebruik kan een hybride warmtepomp u een besparing tot wel €600,- per jaar opleveren. En dit kan zelfs met de jaren nog verder oplopen.

Onze aanraders

Mocht u een ander merk prefereren dan helpen wij u uiteraard ook graag. Laat ons dit dan gewoon weten. Binnen onze expertise kunnen wij u altijd adviseren en/of op weg helpen. Vragen? Neem contact op.
Warmtepomp1

Interesse in een Hybride Warmtepomp? Neem contact met ons op!

CBK CLS

Dus wilt u overgaan op deze duurzame oplossing? Dan helpen wij u graag verder met al uw vragen en/of werkzaamheden. Uiteraard werken wij met betrouwbare merken; Remeha en Vaillant warmtepompen. 

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Remeha Elga ACE

Subsidie voor uw Warmtepomp​

U kunt subsidie krijgen als u een warmtepomp koopt. De hoogte van deze ISDE-subsidie hangt af van het soort warmtepomp en het vermogen. Zo wordt duurzame verwarming nog aantrekkelijker. En in 2022 is het subsidiebedrag ook nog eens verhoogd! Voor een hybride warmtepomp op buitenlucht ligt de subsidie tussen de €1.950,- en 3.000,-.

Wij werken met name met Vaillant en Remeha, maar mocht u een andere voorkeur hebben dan kijken wij graag met u mee.

Heeft u behoefte aan advies?
Bel direct naar 072 743 0200 of mail naar info@cbk-cls.nl