Remeha Tzerra Ace

Compact en Toekomstbestendig

Ondanks zijn compacte formaat is de Remeha Tzerra Ace een echte krachtpatser. Bij de ontwikkeling van dit toestel hebben we geluisterd naar de wensen vanuit de markt. Hierdoor biedt de Tzerra Ace niet alleen optimaal warmte- en warmwatercomfort, maar heeft hij ook ingebouwde voorbereidingen voor koppeling met duurzame technieken zoals warmtepompen en zonneboilers. Hiermee is het een cv-ketel die klaar is voor de toekomst.

Geschikt voor Elk Huishouden

De Tzerra Ace is een combiketel voor verwarming en warm water, verkrijgbaar in drie comfortklassen. Of je nu in een appartement woont of in een vrijstaande woning, een spaardouche of een ligbad hebt, er is altijd een Tzerra Ace die perfect bij je huishouden past!

Compact en Betrouwbaar

De Tzerra Ace valt op door zijn compacte afmetingen, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op plaatsingsruimte. Bovendien is dit toestel uitgerust met betrouwbare componenten, wat resulteert in een hoogwaardige en betrouwbare ketel.

Weinig Onderhoud

De Tzerra Ace is niet alleen ideaal voor jou als gebruiker, maar ook voor jouw installateur. Dit toestel is flexibel in zijn toepassingen, eenvoudig te installeren en zeer servicevriendelijk. Je hoeft zelf nauwelijks omkijken te hebben naar het toestel. Bovendien is er de optie om de Tzerra Ace te bedienen met zowel de iSense als de qSense thermostaat, die stroom krijgen via OpenTherm Smart Power en dus geen batterijen nodig hebben.