Remeha eTwist

Snel en efficiënt je thermostaat bedienen

Stel je voor dat je de verwarming kunt instellen en aanpassen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Met de introductie van de eTwist thermostaat van Remeha wordt het regelen van de verwarming snel en moeiteloos, waar je ook bent!

Eenvoudig in gebruik

Bij de ontwikkeling van deze modern vormgegeven thermostaat stonden de behoeften en eisen van de gebruikers centraal. Het resultaat is een bedieningsinterface met een groot kleurendisplay, die slechts een enkele draai- en drukknop nodig heeft voor bediening. De menubediening is zo overzichtelijk ontworpen dat het raadplegen van de handleiding vrijwel overbodig is. Bovendien is er een ingebouwde Wi-Fi module aanwezig, waardoor je de temperatuur niet alleen in huis, maar ook buitenshuis kunt instellen via de gratis eTwist app. Dit is ideaal voor situaties waarin de planning anders verloopt dan verwacht!

Volledige thermostaat

De eTwist is niet alleen een veelzijdige thermostaat, maar biedt ook volledige functionaliteit. Dit betekent dat je zowel op de eTwist-thermostaat zelf als via de eTwist-app toegang hebt tot alle functies. Zelfs als er bijvoorbeeld problemen zijn met de lokale Wi-Fi-verbinding, zal de eTwist-thermostaat je niet in de steek laten. Je kunt nog steeds de temperatuur aanpassen, andere instellingen wijzigen en zelfs het klokprogramma gebruiken!

Slimme en veelzijdige bediening

De eTwist-app biedt slimme en veelzijdige bedieningsopties. Afhankelijk van jouw gezinssamenstelling kunnen één of meerdere personen toegang krijgen tot de eTwist-app, wat het gebruiksgemak vergroot. De eTwist is geschikt voor ruimteregeling en kan, wanneer gekoppeld aan een buitensensor, ook weersafhankelijke regeling bieden. Andere handige functies zijn onder meer de mogelijkheid om meerdere klokprogramma’s in te stellen en een vakantieprogramma te gebruiken. Met de eTwist-app kun je zelfs meerdere eTwist-thermostaten tegelijkertijd bedienen, ideaal voor gebruik in combinatie met een tweede huis of vakantiewoning.

Temperatuur regelen via je tablet of smartphone

Met de slimme thermostaat van Remeha krijg je ook toegang tot een handige en gratis app. Hiermee kun je moeiteloos de temperatuur in huis regelen, direct vanaf je smartphone of tablet. Of je nu thuis bent, onderweg, of op je werk, je hebt altijd controle over de verwarming. Deze functie is bijzonder handig als je per ongeluk de verwarming aan hebt laten staan en deze vanaf een andere locatie wilt uitschakelen. Bovendien kun je ervoor zorgen dat je thuis komt in een aangenaam warm huis!

De eTwist-app is gratis beschikbaar voor iOS, Android en Windows Mobile 10, waardoor je flexibel bent in je keuze van apparaten.