Remeha CV-Ketel Avanta serie

Compact en Krachtig

De Remeha Avanta, ondanks zijn compacte en lichtgewicht ontwerp, herbergt een indrukwekkende kracht. Deze ketel heeft een breed scala aan vermogensniveaus en levert moeiteloos een royale hoeveelheid warm tapwater op de plaatsen waar je het nodig hebt. Wat de Avanta echt bijzonder maakt, is zijn uitstekende energie-efficiëntie, waardoor hij het milieu zo min mogelijk belast. Met deze kleine krachtpatser kun je zowel genieten van warm water als een groenere leefomgeving.

Altijd Beschikbaar

Warmte en warm water mogen nooit tekortschieten. Met de speciale Remeha Comfort Master besturing is de Remeha Avanta vrijwel altijd paraat, zonder haperingen. Dit geeft je gemoedsrust! Je kunt kiezen uit verschillende Avanta-modellen, zoals de Avanta CW3, CW4 of CW5, afhankelijk van het benodigde vermogen en gewenste comfortniveau

Past overal, ook bij jou

De Remeha Avanta is een handige ketel die overal in jouw huis kan worden geplaatst. Dankzij zijn compacte formaat, lichte gewicht en mooie uiterlijk past hij gemakkelijk in een keukenkastje of op zolder, en je kunt hem zelfs in het zicht zetten met een optionele afdekmantel om alles netjes te verbergen. Geluidsoverlast is geen probleem, want de Avanta is erg stil met weinig starts en stops. Het is niet voor niets de meest verkochte ketel in Nederland. Een geweldige keuze voor iedereen die van warmte houdt.