Remeha Avanta ACE

De Nieuwe Remeha Avanta ACE

Remeha heeft de Avanta naar een hoger niveau getild met de introductie van de Avanta ACE. Deze vernieuwde ketel combineert de vertrouwde sterke eigenschappen met de nieuwste ontwikkelingen, wat installateurs belangrijke voordelen biedt.

Toprendement en Prestaties

De nieuwe Remeha Avanta ACE biedt topprestaties en een uitstekend rendement. Slimme kenmerken, zoals ingebouwde standaardonderdelen, maken de installatie en het onderhoud snel en eenvoudig. Wat betreft betrouwbaarheid is de Avanta Ace net zo goed als zijn voorganger, dankzij de bewezen onderdelen die al talloze keren met succes zijn ingezet in onze producten. Hierdoor bespaar je zowel tijd als kosten met een Avanta Ace.

De Nieuwe Generatie

De Remeha Avanta werd voor het eerst gelanceerd in 2004 en was meteen een groot succes. Dankzij zijn uitstekende prijs-prestatieverhouding werd deze cv-ketel al snel populair bij installateurs en geliefd bij consumenten. Met meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren en talloze tevreden gebruikers introduceren we nu de Remeha Avanta Ace. Ondertussen heeft de technologie zich verder ontwikkeld, en met de Avanta Ace zijn we volledig voorbereid op de toekomst.

Voor Kleine en Grotere Huishoudens

De Remeha Avanta Ace vertegenwoordigt een nieuwe generatie cv-ketels. We hebben de vertrouwde sterke eigenschappen behouden en aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Deze energiezuinige cv-ketel zorgt altijd voor comfort en voldoende warm water, waardoor hij ideaal is voor kleinere tot iets grotere huishoudens.

Weinig Onderhoud Voor Jouw Gemak

De Remeha Avanta Ace is niet alleen ideaal voor jou, maar ook voor je installateur. Dit toestel is flexibel in verschillende toepassingen, eenvoudig te installeren en zeer servicevriendelijk. Met de Avanta Ace hoef jij zelf nauwelijks om te kijken naar het toestel, wat zorgt voor jouw gemak.