LooDgieterswerk

  • 24/7 Spoedservice
  • Ruim 35 jaar ervaring als loodgieter
  • Gecertificeerd Specialist

Loodgieterswerkzaamheden

Riolering werkzaamheden

Heeft u last van een verstopping?

Verstoppingen kunnen ontstaan door diverse oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan verzakking in het riool, etensresten door het putje spoelen etc. Mocht een verstopping vaker terug komen of er al te lang zitten is er zelfs een kans dat uw riolering knapt.

Wees er op tijd bij.

Bij vaak terug keren van rioollucht , water overlast of verstoppingen adviseren wij de riolering te vervangen. Hierdoor ben u gegarandeerd van jaren zonder problemen.

Radiatoren vervangen of Vloerverwarming?

Bij het vervangen van de verwarming hoeft u niet alleen te denken aan de CV-ketel. Ook de Radiatoren dienen in sommige gevallen vervangen te worden waarbij zelf aan energiebesparing gedacht kan worden door het inregelen van de radiatoren.

U kunt veel besparen door het vervangen van het leidingwerk.

Door slijtage van leidingen komt er magnetiet ( kleine magnetische ijzerdelen ) in de leidingen en radiatoren. Bij het vervangen van de leidingen zijn er veel duurzame oplossingen om dit te beperken of zelf op te lossen.

Verwarming / Leidingwerk

BAdkamer

Toe aan een nieuwe Badkamer?

Geen nieuwe badkamer maar wel een keer tijd voor een nieuwe douche garnituur of bad meubel? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Het maakt ons niet uit wat u wilt aanpassen of vernieuwen. Van het verbouwen van de toilet tot aan het plaatsen van een nieuwe douchecabine, wij helpen u graag met het renoveren van uw badkamer.

Wij komen vrijblijvend bij u langs om een offerte voor u op te maken en te bekijken welke mogelijkheden binnen uw budget past.

Wij helpen u graag zo snel mogelijk dus neem contact op zodat wij een afspraak kunnen inplannen. Samenwerking met diverse bedrijven zorgt ervoor dat wij alle klussen zo snel mogelijk voor u gereed hebben.

Lekkage?

Bij een lekkage is het altijd belangrijk om er zo snel mogelijk iets aan te doen om erger te voorkomen.

Lekkages kunnen namelijk nare situaties veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan houtrot, schimmel (wat vervolgens voor gezondheidsproblemen kan zorgen).

Wij zorgen ervoor dat de lekkage opgelost wordt.

Ons team beschikt over diverse professionele middelen om alles zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Voorbeelden

Lekkages die wij onder andere voor u oplossen:

  • Leiding lekkage ( gas, water, cv )
  • Riolering lekkage
  • Lekkage aan het dak
  • Goot lekkage
  • Lekkage in de badkamer
  • Toilet lekkage
  • etc.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Snel van uw probleem af door specialisten in te schakelen!​
Bekijk ook: