Loodgietersbedrijf CBK CLS

Loodgieter Castricum

Bel nu: 072 743 0200

Loodgieter Castricum

Bel nu: 072 743 0200

100% Erkend en Zekerheid:

CBK CLS: Uw Loodgieter in Castricum

Bent u opzoek naar een ervaren loodgieter in Castricum? CBK CLS is de partij voor u! Wij hebben als loodgietersbedrijf al ruim 35 jaar ervaring in de regio Alkmaar en staan direct voor u klaar. Vanwege onze brede inzetbaarheid kunnen wij u vrijwel overal mee helpen.

Wij hebben continue drie servicebussen rondrijden in Noord-Holland waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn om u te helpen met uw probleem. CBK CLS is als loodgieter niet alleen in Castricum actief, maar in de hele provincie Noord-Holland.

Spoedservice in Alkmaar

CBK CLS biedt 24/7 service voor storingen en noodgevallen. Wij zijn dag en nacht te bereiken!

Bel ons nu!

Vraag het onze specialisten

Jij hebt vragen. CBK CLS de oplossingen.

Loodgieters in Alkmaar

Waarom kiezen voor CBK CLS?

Bij CBK CLS beschikken wij over een hecht team aan loodgieters. Voor elke klus vinden wij een passende oplossing. Of het gaat om een CV ketel, Warmtepompen of dakbedekking, wij staan voor u klaar in de regio Alkmaar!

  • Ruim 35 jaar ervaring als Loodgieter
  • 24/7 bereikbaar voor Storing
  • Pure Vakmanschap

Al onze diensten

Naast de bovenstaande werkzaamheden zijn wij ook inzetbaar voor:

  • Rioolonderhoud
  • Centrale verwarming
  • Dakgootreiniging
  • Afvoerontstopping

Bekijk ook onze CV Ketels

Tijd voor onderhoud aan uw CV ketel of wilt u een nieuwe CV ketel? Hierdoor een indicatie van de ketels die u bij ons kunt inkopen. Het is ook mogelijk om CV ketels door ons te laten installeren in uw woning of bedrijf.
Neem contact op of vraag een offerte aan.

Bel 072 743 0200 voor meer informatie.

Loodgieterswerkzaamheden Castricum

Als u een nieuw huis koopt of wilt verbouwen, is het zeer verstandig om expertise in te huren. Wij doen meer dan het plaatsen en onderhouden van CV Ketels. Ons team kan u op meerdere manieren ondersteunen. Zo kunnen wij u onder andere helpen bij een verstopte riolering of het plaatsen van een nieuwe badkamer. Ook kunt u bij ons uw radiatoren en / of leidingwerk laten vervangen. Vooral het vervangen van het leidingwerk kan leidden tot een grote besparing.

Hulp nodig bij Lekkage?

Bij een lekkage is het altijd belangrijk om er zo snel mogelijk iets aan te doen en vooral om erger te voorkomen. Lekkages kunnen namelijk nare situaties veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan houtrot en schimmel (wat voor gezondheidsproblemen kan zorgen).

Wij helpen u graag verder bij de volgende lekkages:

– leiding lekkage (gas, water, cv )
– riolering lekkage
– dak lekkage
– goot lekkage
– badkamer lekkage
– toilet lekkage

Wij zorgen ervoor dat de lekkage opgelost wordt en dat u zonder zorgen weer verder kunt. Ons team beschikt over diverse professionele middelen om alles zo snel mogelijk voor u op te lossen.

CBK CLS als samenwerkingspartner

Zoekt u naar een snelle en betrouwbare partner voor vastgoedbeheer in de regio Alkmaar? Neem dan contact met ons op. Wij onderhouden graag uw bedrijfspand zodat deze de juiste uitstraling behoudt. Het onderhoud kan uitgevoerd worden wanneer u wilt, maar ook op jaarlijkse basis.
Neem contact met ons op
Contactgegevens
072 743 0200

info@cbk-cls.nl