Intergas Xtreme

Intergas Xtreme

De Intergas Xtreme 24 is de belichaming van prestaties, intuïtieve bediening, modern design en een extreem hoog rendement op warmwater, allemaal samengebracht in één krachtig toestel. Deze unieke eigenschappen maken de Xtreme 24 de ideale keuze, of je nu bezig bent met nieuwbouwprojecten of een bestaande cv-ketel wilt vervangen.

Wanneer je denkt aan een cv-ketel, verwacht je behaaglijke warmte in je huis en voldoende warm water in je badkamer en keuken. De Xtreme 24 voldoet aan deze verwachtingen en biedt zelfs meer, met zijn buitengewone warmwaterrendement. Kies voor de Xtreme 24 en ervaar de perfecte combinatie van prestaties en comfort.

Twee-in-één warmtewisselaar

De Intergas Xtreme maakt gebruik van een bewezen concept met zijn dubbele aluminium twee-in-één warmtewisselaar. Dit unieke ontwerp, gepatenteerd door Intergas, bestaat uit twee afzonderlijke koperen circuits die zorgen voor een optimale warmteoverdracht en minimal warmteverlies. Zowel het CV-water als het koude tapwater stromen direct door deze warmtewisselaar, waardoor de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Het resultaat? Een uiterst efficiënte werking die zowel energie bespaart als zorgt voor een consistente warmwaterlevering. Met de Intergas Xtreme geniet je van hoogwaardige prestaties en duurzaamheid.

Hybride READY

Alle Xtreme-toestellen van Intergas zijn “Hybrid Ready”, wat betekent dat ze geschikt zijn om te worden uitgebreid met een hybride warmtepompsysteem. Dit kan direct bij de aanschaf worden geïmplementeerd, maar het is ook mogelijk om dit op een later moment toe te voegen. Hiermee ben je goed voorbereid op een duurzame toekomst, waarin je kunt profiteren van de voordelen van een hybride verwarmingssysteem dat efficiëntie en milieuvriendelijkheid combineert. De Intergas Xtreme biedt flexibiliteit en duurzaamheid voor jouw verwarmingsbehoeften.

Uitzonderlijk Hoog Warmwater Rendement

De Intergas Xtreme biedt een perfecte combinatie van prestaties, intuïtieve bediening, eigentijds design en een buitengewoon hoog rendement op het gebied van warmwater. Met dit toestel ben je verzekerd van efficiënte verwarming en voldoende warmwatercapaciteit voor jouw behoeften.