Intergas Xtreme

Intergas Xtreme

In de Xtreme 24 gaan prestaties, intuïtieve bediening, een modern design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand.

Deze unieke eigenschappen maken de Xtreme 24 uitermate geschikt voor zowel de nieuwbouw als de vervangingsmarkt. 

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken.

Intergas Xtreme

De Intergas Xtreme maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-één warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

  • Hybride READY

Al onze Xtreme toestellen zijn Hybrid Ready, dat wil zeggen dat deze toestellen geschikt zijn om uit te breiden tot een hybride warmtepompsysteem. Dit kan direct bij aanschaf gerealiseerd worden, maar ook in een later stadium is dit nog mogelijk. Daarmee sorteert u voor op een duurzame toekomst

  • Extreem hoog rendement op warm water

In de Xtreme van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warm water hand in hand.

CBK CLS

  • Ruim 35 jaar ervaring als loodgieter
  • 24/7 bereikbaar voor Storing
  • Vakmanschap van hoge kwaliteit
Direct contact

072 743 0200

info@cbk-cls.nl

Meer informatie?
Bel direct naar 072 743 0200 of mail naar info@cbk-cls.nl